Amazon Web Services intron gateway för säkerhetskopiering företagsdata

Amazon Web Services har lanserat en ny lagrings gateway för att automatiskt säkerhetskopiera företag data som lagras på moln utrymme.

Amazon pracka sin nya lagrings gateway som ett enkelt men säkert sätt att åstadkomma detta, eftersom det inte kräver någon ny hårdvara på den del av användaren, inte heller det är tänkt att kräva arbete för många IT-anställda.

Allt som verkligen är installerat är en ny på lokaler programvara apparat som fungerar som en “gateway” mellan dina affärsapplikationer och lagringsinfrastruktur.

Därifrån tar gateway regelbundna ögonblicksbilder av ditt företags uppgifter, som överförs till Amazon S3 med hjälp av SSL-protokollet.

Sammantaget verkar det som Amazon riktar mindre till medelstora företag här med begränsade resurser när det gäller hårdvara, IT-personal, och även budgeten.

Det finns en månadsteckningskursen för varje gateway, som är $ 125 per månad per installerad gateway. Men annars är det en pay-as-you-go-modellen (vilket innebär att du bara betalar för det utrymme du konsumera) på $ 0,14 per gigabyte per månad.

Varje gateway kan hantera upp till 12 volymer och totalt 12 TB lagringsutrymme. Kunderna kan välja flera gateways per konto och har valet för att lagra data på ett av AWS datacenter i USA, Japan, eller Europa.

Men det finns andra aspekter lagrings gateway tjänst som skulle locka större företag, såsom IT-Lifeline, som tillhandahåller data valv och katastrofåterställning tjänster avsedda för branscher som finans och hälsovård.

Apples iCloud: Verkligen en strategi för nästa decennium, Windows 8: Varför den kommande beta är sannolikt att märkt “Consumer Preview, Vad betyder iBooks betyder för eBook / eTextbook industrin, Amazon:” Primed “att störa Apples lärobok planer, Amazon Web Services lanserar NoSQL insats: Här kommer några störningar

För en närmare titt på den nya AWS lagrings gateway, kolla in promo klippet nedan. För ännu finare, praktiska detaljer detaljer om denna lösning, kolla in Amazon Web Services blogg.

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip