Apple har ockuperat företaget under en längre tid, det är bara att göra det formella

Apple och Cisco meddelade bara en stor affär där Cisco skulle erbjuda nätverkssystem som direkt skulle stödja Apple-enheter infrastruktur.

I hälarna på förra årets tillkännagivande där IBM kommit överens om att stödja Apples mobila applikationer, har Apple gjort några större strandhugg i företaget rymden, Foto:. Joe McKendrick

Egentligen har Apple varit i företaget utrymme för en tid nu. Nu är det bara att göra det formellt.

Företag har krypa med Apple evangelister i flera år nu – inte betalas representanter, men slutanvändare. Och slutanvändare i slutändan har mycket mer inflytande över företagets IT-beslut än säljare.

Låt oss uttrycka det så här: Om du är IT-chef på ett företag, förmodligen får du samtal, besök, e-post och utskick från någon av de stora IT-leverantörer – IBM, Oracle, Microsoft, Dell, HP, Cisco och EMC att nämna några, för att inte tala leverantörer som är specifika för din bransch. Men hur många företag värvningar har du någonsin fått från Apple? Förmodligen inte alls lika mycket som du hör från andra, om du har hört från Apple alls.

Men i detta BYOD värld vi lever och arbetar i nu, dina medarbetare ta in och använda Apple-enheter varje dag i veckan. I själva verket, de professionella säljare säljare som gör samtal på företagets varje vecka troligen också ta Apple-enheter med dem för att hjälpa till med deras platser. Snacka om att lyckas i företaget utan att ens försöka!

Lärdomen är att användarna vet vad de behöver och vill få sina jobb gjort – det kan vara mobila enheter, molnapplikationer, eller sociala nätverk.

Men informella nätverk av entusiaster bara gå så långt. Samtidigt inser Apple att andra plattformar – Android och nu Windows 10-aktiverade tabletter och Windows Phone – också konkurrerar om hjärtan och sinnen företagskunder. Deras initiativtagare har redan ett företag närvaro.

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, innovation, Apples misslyckades mode chansning

Till fastare plantera sin andel i företaget utrymme, har Apple samarbetar med IBM och Cisco, två av Europas största IT-leverantörer i världen har mycket aggressiva strategier företag. De har hela segment av salesforces förbundit sig att sälja till företaget. De har versioner av sina produkter som är byggda på företags-styrka.

Apple och Cisco partnerskap syftar till att optimera Cisco nätverk för iOS-enheter och applikationer, integrera iPhone med Cisco företagsmiljöer och ger unikt samarbete på iPhone och iPad. Apple och Cisco sade också att de arbetar tillsammans för att rampa upp iPhone roll som affärssamarbetsverktyg i Cisco röst- och video miljöer, för att bättre integrera iPhone och bordstelefoner.

Cisco har också för avsikt att leverera upplevelser optimerade för iOS över mobil, moln, och lokaler-baserade samarbetsverktyg som Cisco Spark, Cisco Telepresence och Cisco WebEx.

Apple IBM partnerskap skapat en serie av företagslösningar branschspecifika inklusive inhemska program, som utvecklats uteslutande från grunden, för iPhone och iPad, samt IBM molntjänster optimerade för iOS, inklusive enhetshantering, säkerhet, analys och mobil integration. IBM också bidrar till att ge en Applecare service- och support bunt anpassade till behoven hos företaget. Dessutom, som en del av IBM MobileFirst för iOS överenskommelse, IBM också säljer iPhones och iPads med branschspecifika lösningar.

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Apples misslyckades mode chansning