Apple släpper Thunderbolt fix för MacBook, liknande oro riktar iMac

Apple den här veckan släppte Thunderbolt Firmware Update v1.1, som företaget sagt åtgärdar ett problem med mitten av 2012 MacBook Pro fungerar inte ordentligt med bussdrivna Thunderbolt-enheter. Men andra Mac-datorer kan ha liknande problem med Thunderbolt lagring.

För flera månader, har inlägg på Apples support gemenskapernas rapporterade oberäkneligt prestanda med vissa Thunderbolt lagringsprodukter och kablar, inbegripet matriser från flera leverantörer. Användare säger att deras enheter fryser ofta och kan inte fullständiga uppgifter som säkerhetskopior.

Enligt frustrerade affischer, Apple pekar på firmware lagringsfälten. Vissa användare identifieras elektromagnetiska störningar som problemet och förslag har innefattat inslag Thunderbolt kablar med aluminiumfolie.

En nyligen post sade att Internet-anslutningen var problemet. Genom att flytta Thunderbolt-kabeln och lagringssystemet tvärs över rummet, bort från kabel internet kabeln är ansluten till en router, tydligen löst problemet.

Men flera senaste inläggen tyder på att problemet är med iMac. När de ansluter sina arrayer i en MacBook Air, går problemet borta.

Det är alla mycket mystisk – tills lanseringen av nästa Thunderbolt Firmware Update.

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik