Best Buy säljer Amazon Kindle Fire HD 7 “tablett för $ 99.99 på Black Friday

Vi är cirka tre veckor från Black Friday, men vi har sett anmärkningsvärt få läckor av de affärer som kommer att finnas tillgängliga på den inofficiella början av julhandeln. Men en av de första stora sådana har kommit i en mycket osannolikt formulär.

Amazons Kindle Fire HDX

Amazon tar avstånd från Apple med Kindle Fire HDX, Amazons Kindle Fire HDX, Fire OS 3 (bilder), Kindle Fire OS 3.0 för arbetsplatsen,? Kindle Fire HDX riktar Microsofts Surface på arbetsplatsen

Vanligtvis en stor alltid flersidig annons för Black Friday är läckt på nätet, men Best Buy har avslöjat några av sina special via en nyhetsrapport om en Little Rock, Arkansas TV-station. En lokal Best Buy anställd visar upp några erbjudanden, bland annat en Amazon Kindle Fire HD 7-tums tablett för $ 99.99.

Som han påpekar själv, är detta Kindle Fire HD den sista generationens modell, som ersätts av, den 7-tums Kindle Fire HDX, och dess högre upplösning och quad-core processor. Men den versionen börjar på $ 229, långt mer än detta $ 100 doorbuster.

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Tabletter, Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360- grad cabriolet, tabletter, Huawei MediaPad M3 okta-core tablett

Rapporten nämner att denna affär är för Kindle Fire HD 7 “som normalt säljs för $ 199,99, vilket förmodligen innebär att det är 16GB smak (8GB modellen kostar $ 139 regelbundet). Är de dåliga nyheterna att det fortfarande innehåller specialerbjudanden, annonser som visas på låsskärmen som hjälper Amazon stå för de låga (eller inga) marginaler det tjänar på Kindle Fire försäljning.

Ändå, för $ 50 mer än, de sänkta Android tabletter som kommer att säljas överallt för Black Friday, du kan få en överlägsen tablett från ett stort varumärke – det vill säga om du är villig att trotsa processen för att vara först för att få en spricka på denna doorbuster. Har $ 100 Kindle Fire HD 7 “affär låter bra för dig? Kommer du försöker få den på Best Buy? Låt oss veta i Talkback nedan.

[Via BFAds.net]

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Huawei MediaPad M3 okta-core tablett