Cisco namnen nya Aussie huvud

Nätverksleverantören Cisco har adlade Ken Boal som ny vd för Australien och Nya Zeeland, tar över från Richard Kitts.

Han gick med Cisco 2004 och var företagets nationella chef för den offentliga sektorn, med visst ansvar över företagets kunder.

“Det är en ära att utses att leda Cisco i Australien och Nya Zeeland, och jag ser fram emot att fortsätta att köra Ciscos engagemang med våra kunder, partners och industrin för att fånga upp nya affärsnytta och att dessa spännande nya möjligheter,” Boal sade i ett uttalande.

Kitts, som blev Ciscos vd för Australien och Nya Zeeland i början av 2012, är nu den nya Ciscos vice ordförande i tjänster för Asien-Stillahavsområdet, Japan, och Kina regionen.

? Nätverk, Cisco köper container start ContainerX, innovation, tech arvet från de olympiska spelen Rio, Sakernas Internet, Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstrukturering, nätverk, Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera

I min tid ledande Cisco i Australien och Nya Zeeland, har jag upplevt många bästa praxis när det gäller hög kvalitet, effektfulla leverans av tjänster “, sade han i ett uttalande.” Jag hoppas att mina senaste upplevelser i Australien och Nya Zeeland, tillsammans med mina bredare lärdomar, globalt för att betjäna våra Asia Pacific kunder och partners.

Kitts kommer att rapportera till Cisco senior vice ordförande för tjänster över hela världen fältverksamhet Nick Earle.

Cisco köper behållaren startup ContainerX

Tech arvet från de olympiska spelen i Rio

Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstruktureringen

? Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera