Ett dussin hjälp Amazon Echo how-to tips och tricks

Amazon Echo har funnit sin väg in i våra hem (och det är tydligt att vistas här). Även om det kan vara dum som stenar ibland, finns det några saker (slå på och utanför belysning, grundläggande matematik, väder) som har gett en nivå av inkrementell bekvämlighet vi har snabbt vant sig vid.

Som sagt, i min strävan att lära sig mer om vad vi kan göra med råtta stav Pringles burkar, har jag hittat några intressanta tips och tricks som kan vara användbara också.

1. Hur man stoppar Amazon Echo lyssna till dess kölvatten ord

Trots vissa galna artiklar humoristiskt förbinder Amazons alltid lyssna Echo till NSA eller andra tre bokstäver myndigheter, enheten inte svara förrän den hör dess spår ord (i de flesta fall, det är “Alexa”).

Men om du vill att enheten ska gå helt radio tyst och svara på absolut ingenting, även av en slump, det finns en mute-knappen på toppen av burken. Tryck på den och en röd ring kommer att belysa och Alexa förblir stum tills du trycker på knappen igen. Jag använder detta när jag går in viktiga möten eller göra webbsändningar, eftersom jag inte vill Alexa börja sprutande av rätt i mitten av en seriös diskussion.

2. Hur man tvinga en programuppdatering för Amazon Echo

Liksom alla moderna digitala enheter, har Echo en CPU i sin kärna, och det betyder att det är att köra program. Det i sin tur innebär att det behöver uppdateras (Hej, även mina glödlampor behöver uppdateras dessa dagar).

Amazon säger att Alexa söker efter uppdateringar varje natt, men om du vill tvinga fram en uppdatering (till exempel, kom min enhet inte kan kontrollera hemanordningar), bara trycka samma mute-knappen vi diskuterat tidigare, låt det sitta så under minst 30 minuter, och du har uppdateringen.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

3. Så här öppnar Amazon Echo från webben

Även om du behöver göra det ursprungliga Echo installationen från en iOS eller Android-app (mestadels så den hittar ditt WiFi-nätverk), kan du även få tillgång till många av Echo inställningar och dess helt värdelösa todo och inköpslistor från webben. Bara peka din webbläsare till http://echo.amazon.com.

4. Hur länka din familj Prime konton i Amazonas Echo

Detta är också tillgänglig från echo.amazon.com. Vad du behöver göra är att gå till Inställningar, bläddra ner på sidan, och ställa in ditt hushåll. Det hjälper om de människor du länkar till båda antingen Prime medlemmar eller dela Prime medlemskap.

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Amazon, Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser, Smartphones, Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar, e-handel, Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Ibland är det mest genomgripande lösning är att ändra hela problemet.

Den delade medlem kommer också att behöva ladda ner Echo appen till sin smartphone och är överens om att gå med i hushållet.

5. Hur styra Amazon Echo från ett annat Amazon konto

Som jag nämnde i min Echo recension, jag har inte någon musik i min Amazon konto. Hela vår digitaliserade cd-samling är i min frus konto. Så om vi vill lyssna på sin samling, eller på annat sätt få tillgång till sina inställningar, måste vi byta profiler.

Att ta reda på vad profil du använder för tillfället, säger “Alexa, vilken profil använder jag”. För att växla profiler, säger antingen “Alexa, byta profil” och det kommer att gå vidare till nästa profil eller “Alexa, växla till Davids profil” och det kommer att byta till den profil som du just namnges.

6. Hur man styra olika enheter (eller använda olika enhetsnamn) baserat på en Amazon Echo profil

Varje profil kommer att känna igen enheter som är anslutna till Amazonas Echo. Men om du vill ställa in profilgrupper (till exempel “Desk lampor” tänds och släcks tre lampor), måste du ställa in grupper och gruppnamn för varje profil.

Här är en snabb spets inom ett tips: kan inte komma ihåg att kalla dem “skrivbordslampor” i stället för “skrivbordslampor”? Ställ in i två grupper, en med varje namn, som styr samma enheter.

Detta fungerar bra med profiler. Till exempel kan en användare definiera “mitt ljus” som en uppsättning av lampa enheter medan en annan användare kan definiera samma “mitt ljus” grupp för att aktivera en annan uppsättning av ljus.

Låt omkopplaren profil striderna börja!

7. Hur att tortera din familj från ett annat rum med hjälp av Amazon Echo

Jag måste kreditera detta till den anonyma (eftersom han bad mig att inte använda hans namn) men utmärkt Amazon stödperson Jag talade med ett par dagar innan det blir min Echo.

När jag frågade honom hans favorit användning av produkten, berättade han att han tyckte om att tala i fjärrkontrollen från ett annat rum och har sin Echo säga roliga saker att hans barn. Han hävdar hans barn tycker fortfarande Echo pratar med dem.

För att göra Echo säga vad du vill (väl, nästan), använd kommandot “Alexa, Simon säger …” följt av vad du vill att den ska säga. Tyvärr, om du använder svordomar, det kommer bara att pipa. Ja, jag försökte.

8. Hur hitta några roliga Amazon Echo påskägg

Echo svarar på ett stort antal roliga påskägg (till exempel “Alexa:. Tea Earl Grey Het.”). Du kan bara gå vidare och prova så många roliga fraser som du vill (min favorit, även om jag vet inte om jag tror att det är Alexa svar på “Är du Skynet?”).

Om du vill ha en stor lista, peka din webbläsare till denna stora Reddit länk. Inte bara läsa listan. Gå ner kommentarerna. En vinnare i kommentarlistan är “Alexa, vet du muffin man?”

Och om du vill höra en helt egennyttig svar försöka “Alexa, berätta en historia.”

9. Hur man använder Amazon Echo för enkel matematik

Som jag nämnde i min recension, fann jag att Echo var ganska bra med enkel matematik. Du kan be Alexa att “lägga till två och fyra” eller “vad är två plus fyra”. Echo förstår flyttal värden, så att du kan även be den “dela 496,3 från 322,1” och det kommer att beräkna ut det ganska bra.

Naturligtvis försöker få Echo att dividera med noll fungerar inte. Men det är inte Alexa fel. Jag klandrar Newton. För att vara rättvis, har jag skyllde Newton för många saker eftersom min allra första 08:00 kalkyl klass, men det är en annan rant för en annan dag. Leibniz fans, bara hålla det för dig själv. Vi vet.

10. Hur får Amazon Echo att upprepa ett svar

Om du inte spelar in svaret på din fråga snabbt nog, är Alexa gärna upprepa det. bara säga “Alexa, kan du upprepa det?” och det kommer. Jag har upptäckt att “upprepa att” ensam inte verkar fungera tillförlitligt, men “kan du upprepa det” verkar alltid fungera.

11. Hur man använder Amazon Echo att göra beräkningar datum

Echo hanterar rudimentära datumberäkningar. Till exempel, medan Alexa verkar falla ner platt dator dagar mellan två godtyckliga datum, kan du be “Hur många dagar förrän den 1 september” och du får ett svar. Det förstår helgdagar som Halloween och jul, men det kommer inte att säga hur många dagar tills Super Bowl.

12. Hur att tala med en människa för att få hjälp med Amazon Echo

Tro det eller ej, det finns faktiskt verkliga människor där ute som kommer att svara på frågor om din Amazon Echo. Bara besöka http://echo.amazon.com/#help/call, skriv in ditt nummer, och någon kommer att ringa tillbaka. Åtminstone för nu, de människor jag har talat med ens verkar ha en aning.

Så där du går. Ett dussin bra tips för att få ut det mesta av din Echo. Håll ögonen öppna. I en kommande artikel kommer jag att dela med dig en riktigt udda produktivitet hacka jag har ställt upp med min Echo. Jag bara väntar på några lökar, färgade geler, och en ljusstativ.

Förresten, jag göra fler uppdateringar på Twitter och Facebook än någonsin tidigare. Var noga med att följa mig på Twitter på @DavidGewirtz och på Facebook på Facebook.com/DavidGewirtz.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser

Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid