Executive guide till IT innovation i småföretag (gratis ebook)

Små företag har traditionellt varit en nackdel när det gäller tekniska resurser. Medan större företag investerade i massiva, hög pris lösningar, gjorde mindre företag inte har många alternativ för teknik som kan skalas till deras behov och budgetar.

Allt som förändras nu. En teknisk renässans pågår, vilket gör det mer flexibelt och tillgängligt för mindre företag. Och eftersom mindre företag inte har fastnat med dyra befintliga system, de är positionerade för att flytta smidigt och anta den senaste tekniken snabbare än många av de större aktörerna. Små och medelstora företag att få konkurrensfördelar tack vare den nya generationen av samarbetsverktyg, line-of-affärssystem, mobila plattformar, och SaaS-lösningar som slutligen sätter system som ERP inom räckhåll.

webbplatsen och elaptopcomputer.com skapat en e-bok som undersöker några av de sätt småföretag omfamna bästa praxis, ny teknik och transformativa möjligheter att uppnå enastående tillväxt och framgång.

Ebook är tillgänglig som en gratis PDF nedladdning för registrerade webb och elaptopcomputer.com medlemmar. Om du inte redan är medlem kan du klicka här för att registrera. Det tar bara ett ögonblick.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela