Facebook på arbetsplatsen: Varför kan det vara meningsfullt

Facebook är enligt uppgift på väg att ta på Google, Microsoft och Linkedin i ett försök att vara en mer integrerad del av din vardag.

Enligt Financial Times har Facebook arbetat på Facebook på arbetsplatsen, att ett försök har arbetsvänlig chat, dokumentsamarbete och lagring. Facebook på arbetsplatsen, som har vänt upp i rykten innan, kommer att se ut Facebook med nyhetsflöden, men erbjuda arbete och personliga sidor. Facebook ansträngningar låter på samma sätt som smartphones är att dela upp i arbete och personliga behållare.

Flera företag har försökt att uppfinna samarbete, arbetsflöde och inkorgar. Google nyligen, lanserade inkorg, en app för att bota e överbelastning. Salesforce har haft Chatter, en Facebook-klon, för år. Linkedin är en lek på jobbet. Och Microsoft, Google och en mängd andra erbjuder också vad Facebook på arbetsplatsen kommer. IBM denna vecka har också en händelse som kommer att förnya samarbetet och e-post i företaget.

Vad betyder det för Facebook? Några tankar

Lägg upp och det verkar som en no brainer att Facebook skulle ha en arbetsversion. Vad är oklart är om Facebook kan göra tillräckligt för att övervinna “inte annat verktyg” fråga.

Vill du ta Facebook at Work för en spin?

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport