Geeky gåva guide för grads

Om det bara fanns en synonym till “för” som började med ett “g”, skulle min alliterative mästerverk vara komplett. Poetiska enheter åt sidan, men det är en bra tid att vara examen. Inte bara är lågkonjunkturen närmar sig sitt slut, så att du kan ha en chans att få ett jobb, men stora tech leksaker i överflöd, av vilka några är inte bara leksaker, men är måsten för studenter på väg till college och college grads på väg till den riktiga världen. Här är min viktig gåva guide för den nördiga grad i ditt liv.

En smartphone är viktiga redskap och du kan lika gärna plocka den coolaste telefonen på blocket på nätet där du är mest troligt att få tjänsten, oavsett om du är på en frat fest på Dartmouth eller sitter i Starbucks cold calling jobb i de vill-annonser. Med en 8MP kamera inbyggd, behöver du inte ens bry skicka ditt barn till college med en töntig digitalkamera. Jag tog inte med en iPhone här eftersom inte bara det blir lite lång i tanden, men det körs på AT & T uteslutande för nu. Samma för HTC Evo 4G. Om du bor i ett ganska begränsat område, allt som 4G svalka kommer att vara till föga nytta för dig.

2. Inte en iPad

På allvar … inte ens bry väntar på att se vad sval Android tabletter dyker upp i sommar. Eftersom det är vad de är: cool. Visst, den grad på vilken du skänka den senaste bit av techno-trolldom kommer oooh, ahhh, och vara utomordentligt tacksam. Och då han behöver för att gå och köpa # 3 att få vissa arbete. Dessutom kan han titta på video, läsa böcker, surfa på webben och i övrigt konsumera media på # 1.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet